Feirer 75-årsjubileum med en relansering,

Omega Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue,

Utforsk det ultimative dykkeuret med dypblå estetikk og tekniske forbedringer.

Omega Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue 75-årsjubileumskolleksjonen

Denne måneden markerer Omega sitt 75. jubileet for den ikoniske Seamaster-kolleksjon, og mens oppmerksomheten er rettet mot favorittene til James Bond, Seamaster Diver 300m, og dykkeuret Seamaster Planet Ocean Ultra-Deep, er den største nyheten relaseringen av den unike og særegne dykkeuret Ploprof. Og når vi sier stor, så mener vi STOR. Omega Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue 75. jubileum er et virkelig kraftverk av et ur.

Gjennom årene har Seamaster Ploprof gradvis blitt større for å passe til bruk over en våtdrakt, men nå går vi tilbake til det opprinnelige, ukompliserte designet fra 70-tallet ved å redusere størrelsen med noen få millimeter. Vær imidlertid klar over at det fortsatt er et imponerende ur. Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue måler 55 mm x 45 mm (sammenlignet med 48 mm) og er laget av solid og helstøpt metall kalt O-MEGASTEEL, en banebrytende legering. 

Når det gjelder fargevalget, skiller Omega Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue seg tydelig fra de vanlige, sterke oransje og hvite variantene. Jubileumsfeiringen har temaet blått, der hver nyanse av blått som brukes, samsvarer med dybdemerkingen til hvert enkelt ur. Dette er en fantastisk idé, og for Ploprof betyr det en kul og dyp blå farge som passer perfekt til den utrolige vanntettheten på 1200 meter.

En jubileumsutgave som dette fortjener en imponerende urverk, og inne i denne jubileumsmodellen finner vi Omega Co-Axial kaliber 8921, et urverk av ypperste kvalitet som er sertifisert av METAS og er antimagnetisk. Urverket har en gangreserve på 60 timer. Den er beskyttet av en ny monobloc «ingen baklokk» bakside med gravering av Poseidon (som er et gjennomgående tema i jubileumsfeiringen) og er vanntett ned til en imponerende dybde som du aldri kommer til trenge. 

Omega Seamaster Ploprof 1200m Summer Blue 75th Anniversary. Kasse 55 mm x 45 mm x 15,5 mm i rustfritt stål. Kassekonstruksjon av O-mega stål. Vanntett ned til 1200 meter. Blå skive med påførte visere dekket med Super-LumiNova. Urverket er Omega Co-Axial kaliber 8921 med koaksial gangmekanisme, METAS-sertifisert Master Chronometer kaliber. Uret kommer med en gummirem og rustfri stålspenne.

Det har ikke kommet noen priser fra norske forhandlere enda, men utenlandske medier spekulerer at den nye Ploprof-jubileumsmodellen i stålkasse og gummirem vil koste $14.300USD, og den blir snart tilgjengelig. 

Vennligst merk at priser og tilgjengelighet kan endres over tid.

For mere informasjon, Trykk Her

 Morten Skaune

Morten Skaune

I den digitale tidsalderen der smarttelefoner og digitale enheter er overalt, kan det virke unødvendig å bruke en mekanisk klokke på armen. Likevel fortsetter klokker å være relevante av flere grunner.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få eksklusive nyheter og tilbud – abonner nå og hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev Klokkeland

Reparasjon av Jubilee og Oysterlenker

Verksted og Service