En imponerende klokkesamling uten å bryte banken.

Klokkesamling til under 50 000 kr.

Vi er her for å presentere tre fantastiske klokker som kan bli hjørnesteiner i din klokkesamling, uten at du trenger å ta opp lån.

Tre Klokker Som Gir Deg Stil Og Valuta For Pengene

Hvis du har omtrent 50 000 kr på bruke på tre klokker, så finnes det mange klokkeprodusenter i mellomprisklassen som tilbyr solide alternativer. En annen tilnærming er å se på utgåtte modeller fra mer eksklusive merker, da du ofte kan finne gode tilbud på bruktmarkedet for klokker.

Tre klokker vi vil anbefale for å lage en komplett samling til 50 000 kr eller mindre inkluderer den utgåtte Tudor Black Bay 41 som en hverdagsklokke, en Longines Hydroconquest dykkerklokke som en sportsklokke, og en Frederique Constant Classics Automatic som en dressklokke. 

I denne artikkelen tar vi deg med gjennom tre klokker som har sjarm, stil og en prislapp som ikke får deg til å falle baklengs av stolen. Fra elegante urskiver til komfortable lenker og reimer, har vi vurdert alle detaljer nøye. To av klokkene har vi funnet brukt på Finn.no, en er ny fra produsent.

1, Tudor Black Bay 41 ref. 79540

Pris på Finn.no 21 000,-

Siste nytt

Tudor Black Bay 41 er en Allsidig Favoritt Som Appellerer til Alle. Tilgjengelig i flere størrelser og med ulike urskivefarger, er klokken lett gjenkjennelig på grunn av sitt særegne og flotte utseende. Den ligger også i et prisklasse som gjør den tilgjengelig for en bredere målgruppe. Den klassiske og nøytrale stilen gjør den utmerket både for henne og ham, og til og med som en felles klokke.

Merke: Tudor. Modell: Black Bay 41. Referanse: 79540. Diameter: 41mm. Urverk: T600  (ETA/Selita) Gangreserve: 36 timer. Skive: Sort og blå. Funksjon: Time, minutt og sekundvisere. Vanntett: 150m Lenke: Stål. Utgått modell.

2, Longines HydroConquest Ceramic 43mm

Pris på Finn.no 16 000,-

Longines HydroConquest Ceramic 43mm er en imponerende dykkerklokke som kombinerer stil og funksjonalitet på en enestående måte. Med sitt 43 mm stålkasse, gir det en moderne og robust følelse på håndleddet. Den blå keramiske bezelen bidrar med sin eleganse. Med vanntett design og presisjonsbevegelse, er denne klokken den ideelle følgesvennen for eventyr både under og over vannoverflaten.

Merke: Longines. Modell: HydroConquest Ceramic 43mm. Referanse: L3.782.4.96.6. Diameter: 43mm. Urverk: L888 (ETA) Gangreserve: 72 timer, Skive: Blå. Funksjon: Time, minutt og sekundvisere, dato klokken tre. Dreibar ceramic bezel. Lenke: Stål. Pris hos forhandler ca. 21 500

 

3, Frederique Constant Classics

Pris fra produsent 11 988,-

Hvis det er én ting (blant andre) som Frederique Constant er flinke til, så er det å skape klassiske og elegante klokker til rettferdige priser. Enten de er tønneformede, runde eller rektangulære, deler klokkene fra Frederique Constant Classics-samlingen noen felles kjennetegn, nemlig en appell for romertall, polerte kasser med elegante linjer og teksturerte urskiver med guilloché-lignende mønstre. En perfekt dressklokke. 

Merke: Frederique Constant. Modell: Constant Classic. Referanse: FC-303MC5B6. Diameter: 40mm. Urverk: Fc-303 (Selita) Automaisk. Gangreserve: 38 timer. Skive: Hvit. Funksjon: Time, minutt og sekundviser, dato klokken tre. Lenke: Sort skinnrem. Pris fra produsent ca 12 000,-  Mulig for tilbud fra forhandlere.

Enten du velger den allsidige Tudor Black Bay 41, den robuste Longines HydroConquest Ceramic 43mm eller den tidløse Frederique Constant Classics Automatic, så er disse klokkene ikke bare en investering i tid, men også i stil. Uansett om du er en klokkentusiast eller bare på utkikk etter et flott tillegg til samlingen din, er disse klokkene beviset på at du kan ha både kvalitet og verdi uten å gå på kompromiss.

Så, med reimene festet og kronene justert, er det på tide å gå ut og vise verden din nye klokkesamling. Husk, tiden er din.

 Morten Skaune

Morten Skaune

I den digitale tidsalderen der smarttelefoner og digitale enheter er overalt, kan det virke unødvendig å bruke en mekanisk klokke på armen. Likevel fortsetter klokker å være relevante av flere grunner.

Les også

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få eksklusive nyheter og tilbud – abonner nå og hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev Klokkeland

Reparasjon av Jubilee og Oysterlenker

Verksted og Service