Nye Rolex Daytona Le Mans,

Unikt urverk. Tidløs eleganse

Rolex Le Mans Daytona: En spesialutgave i hvitt gull, inspirert av legendarisk motorsport og utstyrt med et unikt urverk for å feire 100 år med racinghistorie.

Rolex Le Mans Daytona: Feiringen av 100 år med Ikonisk Racing

Spennende nyheter fra Rolex! Den anerkjente merket har nettopp avduket en spesialutgave av den moderne Daytona-klokken, som feirer den 100. utgaven av det ikoniske 24-timersløpet Le Mans i Frankrike. Denne unike modellen, laget i hvitt gull, er inspirert av de oppdaterte referansene som ble presentert under Watches & Wonders tidligere i år. Den bærer navnet «Le Mans Daytona» og har en stilig omvendt panda urskive-design.

Le Mans Daytona er utstyrt med en imponerende svart keramisk tachymeter-skala, der «100» er markert i slående rødt. Dette er en påminnelse om det hundreårige jubileet til det legendariske langdistanseløpet. Klokken har også fått et spesialtilpasset urverk som er optimalisert for de krevende forholdene i et døgnlangt løp.

La oss se nærmere på detaljene til denne spesielle Le Mans Daytona, med referanse 126529LN. Den har en bredde på 40 mm, akkurat som den nåværende generasjonen, og kommer med et elegant Oyster-armbånd. Det som virkelig skiller seg ut er selvfølgelig det fortryllende hvitt gull-materialet og den levende røde aksenten på bezelen. I tillegg har Rolex inkludert et nytt og forbedret urverk kalt kaliber 4132, som er en videreutvikling av det allerede innovative 4131-urverket.

Tidligere versjoner av Daytona hadde 4131-urverket, men Le Mans Daytona imponerer med sitt modifiserte kaliber 4132. Denne oppgraderingen gjør det mulig å måle hele 24 timer, noe som er avgjørende for et langdistanseløp som Le Mans, i motsetning til den begrensede 12-timers-kronografen i 4131-urverket.

En annen bemerkelsesverdig detalj er den fengslende urskivedesignen, som minner om den klassiske stilen til Paul Newman. Den omvendte panda-urskiven har en svart bakgrunn med kontrastfylte hvite underskiver, som henter inspirasjon fra de tidligere Daytona 6263-modellene. Rolex har til og med uttalt at urskivens grafiske design er inspirert av en klassisk Rolex-urskive fra fortiden, og dette gir klokken en unik og eksotisk estetikk.

For å fullføre det elegante utseendet har Le Mans Daytona et baklokk som lar deg beundre det sofistikerte urverket. Prisen for denne modellen, 126529LN, er satt til $51,400.

Generelt

Merke: Rolex. Modell: Daytona Cosmograph. Referansenummer: 126529LN. Diameter: 40mm. Urskivefarge: Svart med hvite underskiver. Indeks: Påført, lysende. Vanntetthet: 100 meter. Armbånd: Oyster-armbånd, hvitt gull

Urverk

Kaliber: Rolex 4132. Funksjoner: Timer, minutter, underskala for sekunder, 24-timers kronografmåling. Gangreserve: 72 timer. Opptrekking: Automatisk. Frekvens: 28 800 vph. Juveler: 47. Kronometer-sertifisert: Ja, Rolex Superlative Chronometer.

Ytterligere detaljer: Paramagnetisk blå Parachrom-hårspring, høytytende Paraflex-støtsikring

For mere informasjon, Trykk Her

 Morten Skaune

Morten Skaune

I den digitale tidsalderen der smarttelefoner og digitale enheter er overalt, kan det virke unødvendig å bruke en mekanisk klokke på armen. Likevel fortsetter klokker å være relevante av flere grunner.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Få eksklusive nyheter og tilbud – abonner nå og hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev Klokkeland

Reparasjon av Jubilee og Oysterlenker

Verksted og Service